Mega serie fra Fasadenor

Vi introduserer dere for vår solide Mega- eksklusive serie drivhus Fra Kløver. Drivhus fra 16 m2 til 150m2 til både private og næring. Kløver er aleine om å lagerføre drivhus i denne størrelsen på det norske markedet og disse( våre) drivhusene ligger ca 50-60 % under ordinær pris på det Skandinaviske markedet på tilsvarende drivhus og vi garanterer markedets desidert beste pris. Alle størrelser fra vår mega-serie er lagerført hele året hos oss i Tønsberg og kan leveres omgående eller etter annen avtale, slik at du slipper å gå og vente i flere måneder fra forhandler på ditt drivhus.Vår nye Mega serie ble fort en salgs favoritt og vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på drivhusene som har blitt levert ut over hele Norge de siste par årene

Om drivhus-serien

Dette er meget solide drivhus og du finner det ingen andre plasser i Norge. Robuste og slitesterke drivhus utviklet for nordisk forhold og testet for Orkan-styrke. Vi tilbyr ledende garantier og garanterer lavest pris. Disse drivhusene passer en hver enkelt både privat og næring , feks bonde, gartnerier , barnehager, skoler , butikker, eldrehjem , borettslag , restauranter eller for de med grønne fingre i egen hage eller de som ønsker å lære seg å dyrke i egen hage. Den aller største feilen folk gjør , er nemlig at man kjøper for lite drivhus første gangen. Dette går igjen gang på gang og ikke fall i denne fellen selv. Hvorfor ikke bare kjøpe ett større drivhus med engang , for det er jammen meg enkelt nok å fylle ett drivhus med planter og inventar; DVS møbler , utekjøkken , peis eller spisebord ?

Drivhusene leveres i enten 4 eller 5 meters bredde , med valgfri lengde 4-20 meter. Leveres standard med 4 mm herdet sikkerhetsglass på vegger og 10 mm polycarbonate på tak. Leveres kun i sort farge!

15 års storm og del- garanti

Vår mega serie drivhus fra Fasadenor er testet og kontrollert opp mot orkanstyrke og vi garanterer for at drivhuset ditt helt opptil 38 M/S vindhastighet. En meget solid drivhus-serie tilpasset de ulike årstidene og det tøffe og uforutsigbare været i vårt landstrakte land

Drivhuset leveres med 15 års fabrikk- garanti. Der vi garanterer for at materialene, skruer og lakk står minmum 15 år slik avertert og beskrevet av oss i Vital E- handel AS / Fasadenor.no

Montering

Vi har en god og oversiktlig monteringsanvisning som følger med produktet, og du kan også kontakte våre kompetente drivhus-ansvarlige for rådgivning og monteringshjelp via telefon dersom du har spørsmål eller trenger hjelp underveis.
Det er viktig å huske på at monteringen kan være tidskrevende. Det er også viktig å ha et godt og solid fundament på plass før du begynner å montere drivhuset, da dette kan spare deg for komplikasjoner underveis.
Vi anbefaler også at du forankrer drivhuset godt til enten betong, stein eller impregnert treverk for ekstra stabilitet, og at du bruker rikelige mengder fugemasse for å unngå lekkasjer i taket. 
Vi sammarbeider også med Drivhusgutta as ang montering. Ta kontakt med oss for tilbud på dette.

Sturdy Bases for Greenhouses

Skap en botanisk oase for hele familien!

Våre romslige og solide drivhus i mega-serien åpner opp flere muligheter og bruksområder i din egen hage. Her kan man dyrke botanikk og slå seg til ro med kaffe koppen mens man ser på plantene spire og gro. Man kan inviterer familie, venner og naboer til sene hyggelige sommerkvelder i drivhuset , der man kan sitte i lunt og tropisk klima til og med når det blåser surt ute. Bruksområdene til ett stort drivhus er mange! Hvorfor ikke forlenge sommeren med ett drivhus fra vår Mega-serie ?

La oss i Fasadenor.no hjelpe deg med denne hage drømmen!