Frakt / hjemlevering

Her hos FasadeNor.no ønsker vi å tilby deg en enkel og trygg kjøpsopplevelse, inkludert en pålitelig fraktprosess.

Vennligst les vår detaljerte fraktpolitikk nedenfor:

Behandlingstid for bestillinger:
Vi streber etter å behandle og sende ut alle bestillinger så raskt som mulig. Vanligvis blir bestillinger behandlet innen 1-3 virkedager etter at betalingen er mottatt. Om du ikke har valgt en spesialbestilling.

Leveringstid:
Leveringstiden vil variere avhengig av leveringsadresse og valgt fraktmetode. Normalt kan du forvente at bestillingen din vil bli levert innen 3-7 virkedager etter at den er sendt fra vårt lager.

Fraktpriser:
Fraktprisene vil variere basert på størrelsen og vekten på bestillingen din, samt leveringsadressen. Siden vi selger tunge ting som ofte kan veie opptil 5-600kg. Må du ta kontakt med oss for å få en riktig fraktpris.

Vi kan legge ved noen gjennomsnittspriser: Obs! Dette kan variere.

Småvarer: 149,-
Drivhus/ pergola 1500-3000 ( mer om det er store drivhus å lang frakt distanse) f.eks nord Norge.

Frakttjenester:
Vi samarbeider med pålitelige fraktselskaper for å sikre en sikker og effektiv levering av dine varer. Avhengig av leveringsadressen din, kan vi tilby forskjellige frakttjenester, inkludert standard levering og ekspresslevering.

Pakkesporing:
Når bestillingen din er sendt fra vårt lager, vil du motta en bekreftelse med sporingsinformasjon slik at du kan følge pakken din underveis. Dette lar deg holde deg oppdatert om leveringsstatusen og forventet leveringsdato.
Vi håper denne fraktpolitikken gir deg klarhet og trygghet når du handler hos oss. Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer angående frakt, vennligst ikke nøl med å kontakte vår kundeservice for hjelp.

Vi i fasadenor.no ønsker at våre kunder skal være helt fornøyde med kjøpet. Dersom du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med ditt kjøp, tilbyr vi en retur- og refusjonspolitikk som gir deg trygghet.

Retur:

Du har rett til å returnere produkter i henhold til kjøpsloven etter mottakelsen av varen.
Produktet må være ubrukt, i samme stand som da det ble mottatt, og i originalemballasjen.

Kontakt vår kundeservice for å starte returprosessen og få instruksjoner om returfrakt.

ta kontakt med oss via linken under for spørsmål https://fasadenor.no/kontakt-oss/

ACCOUNT
Ønskeliste
Ønskeliste
Logg inn
Opprett konto

Dine personopplysninger vil bli brukt til å støtte opplevelsen din gjennom hele denne nettsiden, for å administrere tilgang til kontoen din og til andre formål beskrevet i vår personvernregler.

Password Recovery

Glemt passordet ditt? Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen. Du vil motta en lenke via e-post for å generere et nytt passord.

HANDLEVESKE 0