Drivhus garanti

Vi i Fasadenor.no er stolte over å tilby et bredt utvalg av solide drivhus fra Kløver, med noen av Norges ledende garantier på markedet. Vi har også et tett samarbeid med Gmore Greenhouse, som er en av verdens ledende produsenter av drivhus.

15 års storm- og del-garanti

Våre drivhus fra Kløver leveres med en 15 års stormgaranti opptil 38 m/s. Dette betyr at hvis ditt drivhus skulle blåse avgårde eller kollapse på grunn av vind, vil vi i Fasadenor via vår produsent / leverandør  vurdere skadeomfanget og erstatte eventuelle ødelagte deler eller levere et helt nytt drivhus. Det er viktig å merke seg at denne garantien kun gjelder hvis drivhuset er forankret til et ordentlig fundament som en ringmur, platting eller betong.

I tillegg til vår stormgaranti, tilbyr vi også en 15 års delgaranti og fabrikkgaranti på alle deler av våre drivhus. Dette inkluderer aluminium, bolter, skruer, glass og alle andre deler. Hvis det skulle oppstå noen skade eller feil på disse delene ved levering, vil vi erstatte dem enkelt og kostnadsfritt for deg som kunde. Fasadenor.no er forpliktet til å dekke alle kostnader for eventuelle skader, mangler eller feil på våre drivhus, i henhold til vår garantiordning.

Vi har alle glass og deler til de ulike modellene på lager, skulle det alikevell være mangel på enkelte deler så vil dette bestilles fra fabrikk. Man må da regne lenger leveringstid. Du som kunde kan føle deg trygg på å ha et fungerende og komplett drivhus når du trenger det. Vi oppfordrer alle kunder til å ta bilder av drivhuset når det er ferdig montert eller installert, slik at eventuelle tvister eller uenigheter kan løses på en enkel og rettferdig måte. Hos Fasadenor.no er vi opptatt av å tilby deg som kunde en trygg og pålitelig handel med de beste garantier på markedet.

Ingen garanti på vannlekkasjer og kondens. 

Har du en drøm om å ha et glasshus i hagen din? Vil du bruke drivhuset ditt som et lysthus eller en hagestue? Det er fullt mulig å gjøre dette, men det er viktig å tenke på at innredningen bør være tilpasset klimaet inne i drivhuset og forholdene der. Drivhus er ikke vanntette konstruksjoner, og det er ingen vannlekkasjegaranti på drivhusene. Derfor bør du bruke materialer og møbler som tåler fuktighet, kondens og temperatursvingninger.

Fasadenor anbefaler at du bruker møbler som tåler utemiljø i deres drivhus og uisolerte hagestuer. Du må huske at drivhus heller ikke er isolerte konstruksjoner, så det vil forekomme dugg og fuktighet. Vann og kondens kan forekomme i drivhus, og det er viktig å huske på å fuge taket med rikelig mengde ved montering av de ulike modellene. Det kan komme inn vann under gummilistene og i skjøtene mellom glass og profiler når det regner eller snør. Planter og vanning bidrar også til dugg og kondens. En god ventilasjon som automatiske vindusåpnere eller vifte minsker kondens i drivhus slik at du får en tørrere luft.

Hvis du trenger hjelp til montering, samarbeider Fasadenor med monteringselskapet Drivhusgutta AS. De kan bistå deg ved behov, og du kan avtale direkte med dem rundt pris og dato for oppsett. Hvis du ønsker å montere drivhuset selv, kan du alltid ta kontakt med Fasadenor sine drivhus-selgere for hjelp og tips før og under montering. De kan hjelpe deg så godt de kan via telefon og e-post i deres åpningstider. Det er viktig å ha klare spørsmål og gjerne bilder på forhånd for en enklere dialog rundt problemforklaring med kundeservice.

Mange av kundene til Fasadenor.no ønsker å montere drivhusene sine selv. Dette kan være en morsom oppgave, men det kan også være utfordrende for noen. Monteringsanvisningene som følger med drivhusene er imidlertid gode og enkle å forstå, med bilder som forklarer de ulike stegene.

Gjør om din hage til en nydelig oase !

Fasadenor sine eiere og firma Vital E- Handel AS  har vært over 8 år i drivhusbransjen i Norge og har hjulpet over 4000 boliger med sine drømme-drivhus siden 2015 via diverse firmaer. Vi har import og forhandlet drivhus siden 2015 til både privat og næringsmarkedet. Vi har levert til familier over hele landet med landsdekkende transport tjenester og hver eneste dag kan flere tusen mennesker kose seg med sine drivhus- levert av oss i Fasadenor.no. Våre drivhus kan sees i alle fylker fra sør til nord, på barnehager , på gamlehjem, skoler, garterier , borettslag, restauranter , boliger og hytter.

Vi leverer kun kvalitets- drivhus fra ett bredt sortiment i mange ulike størrelser og fasonger. Vi har ledende garantier som inkluderer produkt og som- garanti helt opptil 15 år! Våre drivhus kan brukes som gartnerier der du kan dyrke fra dine vekster som blant annet blomster , grønnsaker og tropiske planter. Man kan tilrettelegge for en sosial oase , der man kan invitere venner, familie og bekjente til hyggelige sommerkvelder i drivhuset.

Fasadenor.no tror flere og flere personer i dette landet blir mer og mer opptatt av økologisk selv-dyrking rett fra egen have. Miljøbesparende og kortreist mat rett fra ditt drivhus ! Vi er stolte av å kunne være med i denne utviklingen i Norge med våre flotte produkter !

 

ACCOUNT
Ønskeliste
Ønskeliste
Logg inn
Opprett konto

Dine personopplysninger vil bli brukt til å støtte opplevelsen din gjennom hele denne nettsiden, for å administrere tilgang til kontoen din og til andre formål beskrevet i vår personvernregler.

Password Recovery

Glemt passordet ditt? Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen. Du vil motta en lenke via e-post for å generere et nytt passord.

HANDLEVESKE 0