Om Fasadenor

Fasadenor.no er en norsk nettbutikk med et stort utvalg av Produkter til Hus, Hjem, Hage og Fasade. Nettbutikken tilbyr god kvalitet og vi er serviceinnstilt. Vi er en landsdekkene nettbutikk med gode samarbeidspartnere innen frakt og logistikk. Vi ønsker å gi deg den beste kjøpsopplevelse i vår nettbutikk og ønsker både eksisterende og nye kunder velkommen til oss !

home products online store

Norsk Design

Alle våre design er laget av utvalgte designere både i Norge, øvrige Europa og Asia. Dette sikrer banebrytende innovasjon og høy produktstandard som er sær-tilpasset norsk miljø og klima. Samt andre kjente merkevarer.

Vi har hovedkontor og lager lokalisert i Tønsberg.

Fasadenor Enestående Kvalitet

Enestående Kvalitet

Vi bruker kun de beste komponentene og materialene i produksjonen. Vårt dedikerte team sikrer den beste kvaliteten av produkter lagd for å vare. Vi reiser på regelmessig fabrikk besøker både i Europa og Asia for oppretteholde både kontakt og dialog med våre produsenter og holde oss oppdatert på ulike trender og nye produkter. 

Stol på Fasadenor

Vi er en ren nettbutikk og har ingen butikk.Det gjør at vi kan presse prisene så rimelig som mulig. Vi har lager på Jordbærveien 31, 3153 Tolvsrød. Vårt vareutvalg utvikles fortløpende og nye produkter kommer. Vær oppmerksom på at alt av besøk og henting av varer fra lager MÅ AVTALES på forhånd da det normalt ikke er betjent. Avtale kan gjøres på telefon 92095751 eller til post@fasadenor.no

Leverandører

Våre fabrikker følger alle skandinaviske standarder og er dedikert til å gjøre sitt beste under monteringen. De gjennomfører en streng kvalitetskontroll på alle partier, noe som resulterer i kvalitetsprodukter. Vi er stolte agentur-forhandlere i Norge på alle våre produsenter og produkter 

Fasadenor Egen Fabrikk
Drivhus Dovre Hvirt Scaled

Målet Vårt

Skape eksklusive Produkter. Målet vårt er å være ledende nett- aktør innenfor vår bransje i diverse produkt kategorier. Vårt mål er at alle som handler hos Fasadenor skal være fornøyde både med kvalitet, pris , levering og Kunderservice

Nettbutikken Fasadenor.no administreres av Vital E-handel AS med org nummer: 922 077 460

ACCOUNT
Ønskeliste
Ønskeliste
Logg inn
Opprett konto

Dine personopplysninger vil bli brukt til å støtte opplevelsen din gjennom hele denne nettsiden, for å administrere tilgang til kontoen din og til andre formål beskrevet i vår personvernregler.

Password Recovery

Glemt passordet ditt? Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen. Du vil motta en lenke via e-post for å generere et nytt passord.

HANDLEVESKE 0