Vi er total leverandør av pergola.

Velg mellom våre lagerførte modeller, eller kontakt oss slik at vi kan utvikle og tilby akkurat hva du ønsker deg fra vår produsent i Polen.

Høy kvalitets pergolaer leveres med 10 års garanti. Gjør en trygg handel hos oss.

Deluxe utestue

En pergola er en struktur laget av tre eller metall som gir skygge og skaper et vakkert og funksjonelt uterom. Den er perfekt for å skape en avslappende oase i hagen din eller på terrassen.

Med en pergola kan du nyte utendørslivet uansett vær. På solfylte dager gir den behagelig skygge, og på kjøligere kvelder kan du dekke den med en markise eller henge opp utendørsbelysning for å skape en koselig atmosfære.

Deluxe lamell pergola

Pergolaer kommer i ulike stiler og størrelser, slik at du kan velge den som passer best til din personlige smak og uteplass. Du kan også tilpasse den med klatreplanter, som slynger seg rundt strukturen og skaper et vakkert grønt preg.

Ikke bare er pergolaer funksjonelle, men de gir også et estetisk løft til uteplassen din. De skaper en vakker ramme rundt utendørsmøbler, blomsterbed eller et utendørskjøkken.

Hvis du ønsker å forvandle uteplassen din og skape et sted der du kan slappe av og nyte frisk luft, er en pergola det perfekte tillegget!

Premium lamell motorstyrt
De luxe utestue 4x4 sort farge