Drivhus eksklusive serie fra Fasadenor

En markedsledende serie av drivhus med meget solid konstruksjon tilpasset og utviklet for det norske klima. Drivhusene er testet orkan- styrke og har en gjennomgående høy standard. Her garanterer vi best mulig kvalitet til best mulig pris med markedsledende garanti- betingelser. Vår Eksklusive serie gjelder modellene Larvik, Stavanger, Sarpsborg, Fredrikstad, Fagernes, Sandefjord, Senja , Tønsberg, Dovre, Larvik XL og Holmestrand 

Quality Garden Products
Garden Products Store

Om drivhus-serien

Våre eksklusive drivhus laget av høykvalitets og holdbare materialer for lang levetid . Med vårt utvalg av størrelser , utformning og design kan du finne det perfekte drivhuset som passer til ditt uterom og din livsstil. Alle modeller leveres med tykke og solide aluminiumsprofiler i pulverlakkert farge , rustfrie skruer og storm-sikre patenter. Vegger og tak leveres standard med 4 mm herdet sikkerhetsglass. Enkelte modeller kan også leveres med polycarbonate. 

Enten du er en erfaren gartner eller en nybegynner, kan du dra nytte av et drivhus. Med riktig pleie vil du kunne nyte ferske grønnsaker og urter hele året rundt. Vårt team av eksperter kan gi deg råd og veiledning for å hjelpe deg med å lykkes med ditt drivhusprosjekt.

Kjøp ditt drivhus i dag og start din reise mot en sunnere og mer bærekraftig livsstil!

15 års storm og del- garanti

Vi er stolte av å tilby 15-års stormgaranti på våre eksklusive drivhus. Vi har testet drivhuset under ekstreme værforhold med en hastighet på 132 km/t, og det har vist seg å være robust og motstandsdyktig.
Vi forstår viktigheten av å ha et drivhus som tåler vind og storm, og vi ønsker å gi våre kunder trygghet og ro i sjelen. Derfor tilbyr vi en garanti helt opp til en vindhastighet på 132 km/t. Hvis drivhuset ditt skulle bli skadet under en storm med vindhastighet under dette nivået, vil vi reparere eller erstatte det uten ekstra kostnader for deg.

Vi forstår hvor viktig det er å ha et drivhus som fungerer optimalt i mange år. Derfor er vi stolte av å tilby en 15-års delgaranti på alle deler i vårt drivhus. Dette betyr at hvis det skulle oppstå noen skader på aluminium, bolter, skruer eller glass i løpet av garantiperioden, vil vi erstatte det uten ekstra kostnader for deg.

Agentur 

Vi er stolte av å kunne annonsere at vi har blitt utnevnt som det offisielle agenturet for GMORE drivhus i Norge. Som en av verdens ledende produsenter av drivhus og hageutstyr, tilbyr GMORE enestående kvalitet og pålitelighet til alle hageentusiaster.

Med vårt samarbeid kan nå kunder over hele Norge få tilgang til GMORE drivhusene, som kommer med en rekke unike funksjoner som passer til alle hager og behov. Enten du trenger et drivhus for å beskytte dine planter mot vær og vind, eller ønsker å skape et grønt oase for avslapning og fritid, har GMORE det du trenger.

Vi er dedikert til å gi den beste kundeservice og støtte til alle våre kunder, og vil være tilgjengelige for å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha om produktene våre eller monteringsprosessen. Vi vil også sørge for at din bestilling vil bli sendt til deg så raskt som mulig, slik at du kan begynne å nyte ditt nye GMORE drivhus så snart som mulig.

Vi ser frem til å kunne tilby GMORE drivhus til hageentusiaster i hele Norge og hjelpe deg med å realisere din drøm om en vakker og produktiv hage. Kontakt oss i dag for å bestille ditt eget GMORE drivhus og bli en del av den stadig voksende GMORE-familien.